Segítő beszélgetések egy új élethez

"Amikor szabadon választhatunk, azt az utat választjuk, amely az igazi önmagunkhoz vezet." - Carl Rogers

Ki vagyok?
Gál László vagyok, 1968-ban születtem Budapesten.
Három gyermek édesapja vagyok és legfőbb motivációm, hogy támogató kapcsolatokban tudjak hasznos segítséget adni.
Gál László
Segítő beszélgetések Neked
Segítő beszélgetés – Jövőtervező

Életünkben bekövetkezhet olyan elakadás, amelyen segítség nélkül nehéz továbbjutnunk. Ilyenkor tanácstalannak érezzük magunkat, elbizonytalanodunk a munkánkat, állásunkat, esetleg a kapcsolatainkat illetően.

Segítő beszélgetések – célok és vágyak

Számodra mi a siker? Vajon sikeredet Te határozod meg önmagad számára? Mi az, ami nélkül nem tudod elképzelni az életet? Mi az, ami lelkesít , amitől igazán csillog a szemed? Mi az, amivel kapcsolatban sok dicséretet kapsz? Mi az, amit igazán tisztelsz más emberekben?

Fókusz coaching - az energiámat én irányítom

Vannak helyzeteink, amikor azt érezzük, hogy rohamosan apadnak energiáink, szinte leszívják erőnket a minket érő hatások. Vajon figyelmünket ekkor hogyan tudjuk azokra a dolgokra irányítani amik számunkra erőt adnak és nem elvesznek tőlünk ?

Érzelmek és kapcsolódások, Segítő beszélgetések párkapcsolat témában

A kapcsolódás vagy kapcsolódva maradás sokszor nagyon nehézzé tud válni. Amikor a kapcsolataidon dolgozol akkor is leginkább önmagadon dolgozol. Minden nap, minden pillanatban döntéseket hozunk , még akkor is ha ezeket a döntéseket nem látjuk, nem is vesszük mindig észre. Minden kommunikációban van választásunk, annak minden egyes pillanatában. Beszélhetünk magunkról vagy meghallhatjuk a másik felet , ez a mi döntésünk.

Segítő beszélgetések Karrier témádban

Egy olyan támogatást kínálok , amely során erősségeidre, értékeidre támaszkodva, közös gondolkodással segítek karrier vagy munkahelyi célod elérésében. A személyre szabott beszélgetés során segítem önmegvalósításodat, esetleges újragondolt pályaválasztásodat.

Voltál már úgy …?? (kis Mentorhatározó ) #mentoryourself

Voltál már úgy …?( Mentor határozó )#mentoryourself
Galaxycoaching gondolatok Neked 🗣
 
Voltál már úgy, hogy egy könyvet vagy cikket olvasol és olyan érzés kerít hatalmába ,mintha az pontosan rólad szólna ,mintha belőled-rólad beszélne ,pontosan Téged jelenítene meg , éppen azt írná le ami benned van ??
Furcsa és nagyon jó érzés , annyi szent ….🧐
Én Carl Rogers gondolataival, szavaival , írásaival vagyok éppen így . Amikor erre gondolok , olyan megnyugtató érzés mintha egy régóta keresett kincset találnék meg . Kicsit furcsa és izgalmas is egyben, hogy ez a kincs éppen bennem van ,de erre valaki más , egy másik ember aki térben , időben és minden szempontból máshol van – hogy pont ő hivja fel a figyelmemet erre a kincsre ami pedig bennem van…..
Ez a térben,időben és mindenhogyan másik ember segít nekem megtalálni valamit magamban ? Hm….🤔
Amiről beszélek az egy gondolat : annak a gondolata , hogy létezik egy vagy akár több MENTORunk.
Ezek szerint ez az ember ott lehet velünk vagy csak időnként , esetleg csak ritkán látjuk vagy ahogy ez nálam van , a MENTOR akár ott sincs sem térben, időben csak az írásain keresztül, mégis nagyon is valósnak és jelenlévőnek tűnik.
Ha tényleg vannak MENTORaink , ha ezt éppen egy másik emberre akarjuk mondani , mert vágyunk rá,hogy Ő , az a másik vezessen, mutasson irányt , esetleg vállalja a felelősséget is ,akkor a kérdésem az ,hogy erre miért van szükségünk ? Ez a gondolat mit ad ? Ez a gondolat mit vesz el tőlünk ? …mert minden egyes pillanatban döntéseket hozunk ( például úgy döntünk , hogy egy másik ember a MENTORunk ) és ezután is mindig , minden amit teszünk ( vagy éppen nem teszünk ) az egy-egy döntés. Még ha esetleg ez nem is annyira egyértelmű …
Ha MOST hozol egy döntést a MENTORodról , akkor számolj azzal a lehetőséggel is , hogy mi van akkor ,ha TE magad vagy saját magad MENTORa ??
Hogy esik ez a gondolat Neked ? Engem például nagyon izgat , felvillanyoz és alig várom, hogy beszélgessünk erről vagy akár másról is Veled.
Ha van kedved ehhez ,véleményed erről akkor írj nekem itt üzenetben vagy hozzászólásban vagy akár személyesen a kapcsolat@galaxycoaching.hu email címemre .
Ha jelentkeznél coachingra akkor kattints ide :
https://galaxycoaching.hu/mi-a-coaching/
Köszönöm, hogy elolvastad ! 🙏

0 Comments

    Leave a Reply

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>