Segítő beszélgetések egy új élethez

"Amikor szabadon választhatunk, azt az utat választjuk, amely az igazi önmagunkhoz vezet." - Carl Rogers

Ki vagyok?
Gál László vagyok, 1968-ban születtem Budapesten.
Három gyermek édesapja vagyok és legfőbb motivációm, hogy támogató kapcsolatokban tudjak hasznos segítséget adni.
Gál László
Segítő beszélgetések Neked
Segítő beszélgetés – Jövőtervező

Életünkben bekövetkezhet olyan elakadás, amelyen segítség nélkül nehéz továbbjutnunk. Ilyenkor tanácstalannak érezzük magunkat, elbizonytalanodunk a munkánkat, állásunkat, esetleg a kapcsolatainkat illetően.

Segítő beszélgetések – célok és vágyak

Számodra mi a siker? Vajon sikeredet Te határozod meg önmagad számára? Mi az, ami nélkül nem tudod elképzelni az életet? Mi az, ami lelkesít , amitől igazán csillog a szemed? Mi az, amivel kapcsolatban sok dicséretet kapsz? Mi az, amit igazán tisztelsz más emberekben?

Fókusz coaching - az energiámat én irányítom

Vannak helyzeteink, amikor azt érezzük, hogy rohamosan apadnak energiáink, szinte leszívják erőnket a minket érő hatások. Vajon figyelmünket ekkor hogyan tudjuk azokra a dolgokra irányítani amik számunkra erőt adnak és nem elvesznek tőlünk ?

Érzelmek és kapcsolódások, Segítő beszélgetések párkapcsolat témában

A kapcsolódás vagy kapcsolódva maradás sokszor nagyon nehézzé tud válni. Amikor a kapcsolataidon dolgozol akkor is leginkább önmagadon dolgozol. Minden nap, minden pillanatban döntéseket hozunk , még akkor is ha ezeket a döntéseket nem látjuk, nem is vesszük mindig észre. Minden kommunikációban van választásunk, annak minden egyes pillanatában. Beszélhetünk magunkról vagy meghallhatjuk a másik felet , ez a mi döntésünk.

Segítő beszélgetések Karrier témádban

Egy olyan támogatást kínálok , amely során erősségeidre, értékeidre támaszkodva, közös gondolkodással segítek karrier vagy munkahelyi célod elérésében. A személyre szabott beszélgetés során segítem önmegvalósításodat, esetleges újragondolt pályaválasztásodat.

Iskolai programok – Eumoschool #galaxycoaching

Az iskolai programok alkalmával használt módszereket a Rogers Alapítvány oktatásain sajátítottam el . Ha többet akarsz tudni erről látogasd meg a weboldalukat vagy lépjünk kapcsoltba!

http://eumoschool.eu/oer/?lang=hu

Álljon itt egy vélemény az éppen lezárult programomról :

…..Szóval ez az osztály számomra egy nagy rejtély. 😊Minden nap másként idomulnak egymáshoz is hozzám is. Ez a hét is egy érzelmi hullámvasút volt. Kedden voltak a legcukibbak, akkor az egyik rajz órán rogerses játékokat játszottunk. Jól sikerült, tetszett nekik minden.

Úgy gondolom, hogy az alapokat lerakták veled és én erre tudok építkezni( amikor ők is akarják és hagyják ezt).

Elindult bennük egy folyamat az egymásra odafigyelés terén és ez nagyon jó. Észreveszik gyakrabban ha piszkálják egymást és egymás védelmére is kelnek .Ezért nagyon hasznos és eredményes volt a kettőnk munkája úgy érzem 😊főleg a tied!

D.Kriszta osztályfőnök

Vágjunk bele most !!

0 Comments

    Leave a Reply

    XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>