Know Us Better

about our studio

Rólam
Személyközpontú elvek mentén arra vállalkozom, hogy kísérlek az általad választott úton. Legfőbb munkaeszközöm a hitelesség, az értő figyelem és a feltétlen elfogadás.
Célom, hogy beszélgetéseink alatt a lehető legtisztábban önmagad lehess, mert hiszem:
„ Ha szabadon választhatsz, mindig a számodra legjobb utat választod” , az idézet Carl Rogerstől, a személyközpontú irányzat alapítójától származik.
Ki vagyok én? – Képzettségeim
Gál László vagyok, 1968-ban születtem Budapesten. Három gyermek édesapja vagyok és legfőbb motivációm, hogy támogató kapcsolatokban tudjak hasznos segítséget nyújtani. Közgazdász az alap végzettségem, de korábban leginkább kosárlabdázónak és kosárlabda edzőnek vallottam magam.
Az utóbbi tíz évben egyre inkább a segítő szakma és azon belül is a coaching szakma irányába fordultam és ebben, az értő figyelem adásában találtam meg igazán önmagam.
Ontoligiai coach és business coach végzettségem is van két különböző iskolától, a Magyar Coachszövetség és az EMCC tagja vagyok. Ezen kívül játék és dráma képzést is kaptam, valamint encounter és rogersi önismereti csoportokban is részt veszek. Az EMK ( Együttműködő Kommunikáció – Marshall B. Rosenberg ) és Carl Rogers munkája is nagyon komoly hatást tett rám és jelenleg is tanulom és képzem magam mert célom, hogy az EMK-t egyszer átadni is tudjam majd.
Jelenleg több szakképzés keretében dr. Pintér Gábor kezei alatt mentálhigiénés tanácsadó képzésen veszek részt illetve a KRE ( Károli Gáspár Református Egyetem) mentálhigiénés segítő szakon vagyok első éves hallgató.
Egyedi hozzáadott értékeim:
Optimizmus és jövőbe vetett hitem
Hiszem, hogy mindenki a lehető legjobbat igyekszik nyújtani
Kérdésed van?
Várom jelentkezésed: kapcsolat@galaxycoaching.hu
Ha időpontot egyeztetnél, vagy csak érdeklődsz, kérdéseid vannak:
Lépj kapcsolatba velem! Ha javaslatod, észrevételed van az oldalon látottakkal,
olvasottakkal kapcsolatban, örömmel várom jelentkezésed. Kérlek, töltsd ki az űrlapot.
Great photography shouldn’t be so hard. with TheGem it isn’t
KERÜLJÜNK KAPCSOLATBA
KERÜLJÜNK KAPCSOLATBA