Küldetésem

Rólam
Arra vállalkozom, hogy kísérlek az általad választott úton.
Keretet tartok céljaidhoz, medret tartok az “utadhoz”.
Biztonságos felszálló pályát jelentek a papírrepülődnek,
amelyen céljaid felé repülsz.
Célom, hogy beszélgetéseink alatt a lehető legtisztábban önmagad lehess, mert hiszem: Ha szabadon választhatsz, mindig a számodra legjobb utat választod.
Ki vagyok?
Gál László vagyok, 1968-ban születtem Budapesten.
Három gyermek édesapja vagyok és legfőbb motivációm, hogy támogató kapcsolatokban tudjak hasznos segítséget adni.
Gál László
Közgazdász az alap végzettségem, de korábban leginkább kosárlabdázónak és kosárlabda edzőnek vallottam magam.
Az utóbbi tíz évben egyre inkább a segítő szakma és azon belül is a coaching szakma irányába fordultam és ebben, az értő figyelem adásában találtam meg igazán önmagam.
Ontoligiai coach és business coach végzettségem is van két különböző iskolától, a Magyar Coachszövetség és az EMCC tagja vagyok. Ezen kívül játék és dráma képzést is kaptam valamint encounter és rogersi önismereti csoportokban is részt veszek. Az EMK ( Együttműködő Kommunikáció – Marshall B. Rosenberg ) és Carl Rogers munkája is nagyon komoly hatást tett rám és jelenleg is tanulom és képzem magam mert célom, hogy az EMK-t egyszer átadni is tudjam majd.
Várom jelentkezésed:
Kérdésed van?
Ha időpontot egyeztetnél, vagy csak érdeklődsz, kérdéseid vannak… Lépj kapcsolatba velem! Ha javaslatod, észrevételed van az oldalon látottakkal, olvasottakkal kapcsolatban, örömmel várom jelentkezésed. Kérlek, töltsd ki az űrlapot vagy írj a kapcsolat@galaxycoaching.hu e-mail címre.