Hogyan működik

Mikor vagyok Önmagam, hol kezdődik az ÉN életem? Mikor tudom megvalósítani , amit ÉN igazán szeretnék? Honnan fogom tudni, hogy itt az idő? Miért múlnak el évek anélkül, hogy a helyemen lennék? Mi okozná a legnagyobb örömet nekem a munkában? Hogyan képzelem magam 20 év múlva? Mi az az első lépés, amit megtehetnék? Hogyan lehetek felelős a saját jóllétemért? Mi az, amire igazán vágyom? Mi kell ahhoz, hogy az álomból valóság legyen? Mi az a legkisebb változás, amitől jobban érezném magam? Egyáltalán… mi az én utam?
– Én kísérlek és kérdezek, Te válaszolsz.
– Én csakis rád figyelek. Te csakis magadra figyelsz.
– Én visszajelezek, Te összerakod. Együtt kinyitjuk, de Te látod meg .
– Én abban segítek, hogy meglásd a motivációdat.
– Te elindulsz.

Ez a coaching.

Vágj bele ma!
A coaching elsősorban abban segít, hogy az összkép a jelenlegi helyzetedről, önmagadról és a lehetőségeidről tisztább, világosabb, árnyaltabb, részletgazdagabb legyen. Gyakorlatias , a problémák helyett a megoldásokra fókuszál ,hatékony, cselekvés orientált és Rólad szól.
„Megérintett a gondolat, hiszen régóta Barátok vagyunk, sokat beszélgettünk már.. Aztán eljött az “Én egyórám”. Valami egészen más volt, mint egy beszélgetés, mert értő a figyelem, ami csak az Én megértésem felé fordul. Szóval amíg nem próbálod ki, addíg nem tudod, milyen az értő figyelem igazán…” K.Gábor
„Segített abban, hogy térben és időben elhelyezzem a történetemet és egy teljesen új nézőpontból lássam azt a végén, majd a következő napokban, hetekben. Így összeraktam egy puzzle-t…”
„Elindulni a saját utamon, lendületet kapni, merni új dolgokba belefogni, esetleg új karriert építeni – ezért vágtam bele a coachingba…”